Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás

A Tanulószerződéses Gyakorlati Képzés Európai Szövetsége

A Tanulószerződéses Gyakorlati Képzés Európai Szövetsége (EAfA) kormányokat és kulcsfontosságú érdekelt feleket egyesít azzal a céllal, hogy Európa-szerte növelje a tanulószerződéses gyakorlati képzés minőségét, kínálatát és általános imázsát, valamint előmozdítsa a gyakornokok mobilitását. E célok elérését nemzeti kötelezettségvállalásokkal és az érdekelt felek önkéntes fogadalmaival segítjük elő.

Tudjon meg többet A Tanulószerződéses Gyakorlati Képzés Európai Szövetségéről

Tanulószerződéses gyakorlati képzések támogatási szolgáltatásai

A tanulószerződéses gyakorlati képzések támogatási szolgáltatásainak célja, hogy Európa-szerte javítsák a tanulószerződéses gyakorlati képzések minőségét. Az EAfA tagjai profitálhatnak a tanulószerződéses gyakorlati képzések támogatási szolgáltatásaiból. Ezek olyan online forrásokat és hálózatépítési lehetőségeket kínálnak, amelyek lehetővé teszik a hasonlóképp gondolkodó személyeknek, hogy kapcsolatot teremtsenek, tanuljanak egymástól és cselekedjenek.

Tudjon meg többet a tanulószerződéses gyakorlati képzések támogatási szolgáltatásairól

Csatlakozzon a szövetséghez!

A Szövetség egy platform a tapasztalatok megosztására és a legjobb gyakorlatokból való tanulásra. Partnereket találhat itt, új ötleteket és kezdeményezéseket dolgozhat ki, és hozzáférhet a tanulószerződéses gyakorlati képzésekkel kapcsolatos legújabb hírekhez és eszközökhöz. A fogadalmat tenni kívánó érdekelt feleknek ki kell tölteniük a fogadalomtételi jelentkezési lapot, és e-mailben vissza kell küldeniük. 

Ha szeretne naprakész maradni a szövetséggel kapcsolatban, iratkozzon fel a hírlevélre:

Regisztrálja tanulószerződéses gyakorlati képzését és képzési lehetőségeit az új Drop'pin weboldalon.

Az EAfA a közösségi médián

Oldal megosztása