Cale de navigare

Despre site

Acest site este administrat de către Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune, din cadrul Comisiei Europene. Dacă aveţi întrebări generale sau comentarii cu privire la informaţiile publicate pe acest site, vă rugăm să utilizaţi formularul de contact

Politica lingvistică 

Acest site respectă orientările generale în materie de politică lingvistică definite pentru portalul EUROPA. Se doreşte ca informaţiile să fie publicate, pe cât posibil, în 24 de limbi oficiale ale Uniunii. Având însă în vedere constrângerile legate de procesul de traducere şi dat fiind faptul că unele texte au valabilitate limitată în timp (de exemplu, ştirile), anumite informaţii sunt disponibile doar în engleză, franceză şi germană.    

Actele legislative, precum şi alte documente oficiale, sunt disponibile în toate limbile Uniunii Europene pe site-ul EUR-Lex al Comisiei Europene.

Confidenţialitate

Acest site foloseşte Google Analytics, un serviciu de analiză a utilizării paginilor de internet oferit de Google, Inc. („Google”). Serviciul utilizează „cookies” - fişiere text create pe calculatorul dumneavoastră, care permit analizarea modului în care utilizatorii folosesc site-ul în cauză. Informaţiile generate de aceste fişiere se referă la modul în care folosiţi site-ul, inclusiv la adresa dumneavoastră de IP. Ele sunt transmise către Google, care le stochează pe servere din Statele Unite. Google va folosi aceste informaţii pentru a evalua modul în care utilizaţi site-ul, pentru a realiza rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum şi pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site şi de utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informaţii unor terţi, în situaţia în care legea impune acest lucru sau în cazul în care terţii respectivi prelucrează informaţiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră de IP cu nicio altă informaţie pe care o deţine. Puteţi bloca utilizarea fişierelor „cookies” selectând anumite setări pentru browser-ul dumneavoastră. Dacă alegeţi această variantă însă, este posibil să nu puteţi utiliza toate funcţiile acestui site. Folosind acest site, vă daţi automat acordul ca Google să vă prelucreze datele, în modul şi în scopurile menţionate mai sus.

Crearea de linkuri către acest site web

Linkurile către site-ul web al DG Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune a Comisiei Europene pot fi create de pe orice site web, cu condiţia să nu fie situate într-un context care i-ar putea face pe utilizatori să considere că Direcţia Generală aprobă sau susţine obiectivele ori conţinutul celuilalt site web sau organizaţia care îl administrează. 

Imediat ce un link a fost creat, vă rugăm să trimiteţi un e-mail  către webmasterul DG Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune a Comisiei Europene.