Declinarea responsabilității

Comisia Europeană administrează acest site pentru a facilita accesul publicului la informații legate de activitățile sale și de politicile Uniunii Europene, în general. Ne-am propus să furnizăm la timp informații cât mai exacte. Dacă ni se aduc la cunoștință eventuale erori, vom încerca să le corectăm. Cu toate acestea, Comisia nu își asumă nicio răspundere sau obligație în legătură cu informațiile publicate pe acest site.

Aceste informații:

  • au doar caracter general și nu vizează situația particulară a unei persoane sau entități
  • nu sunt, în mod obligatoriu, complete, exacte sau actualizate
  • fac trimitere, uneori, la site-uri externe care nu intră în sfera de control și nici în responsabilitatea Comisiei
  • nu constituie consiliere profesională sau juridică (dacă aveți nevoie de consiliere într-un anumit domeniu, consultați întotdeauna o persoană cu calificări corespunzătoare).

Nu putem garanta că un document disponibil on-line reproduce cu fidelitate un text adoptat oficial. Numai Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (ediția tipărită sau, începând cu , ediția electronică de pe site-ul EUR-Lex) este autentic și produce efecte juridice.

Urmărim să reducem la maxim perturbările cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele date sau informații de pe site-ul nostru să fi fost create sau structurate în fișiere sau formate care pot prezenta erori; prin urmare, nu putem garanta că serviciile noastre nu vor fi întrerupte sau afectate de asemenea probleme. Comisia nu își asumă răspunderea cu privire la problemele întâlnite ca urmare a utilizării acestui site sau a site-urilor externe la care se face trimitere.

Această declinare a responsabilității nu este destinată să limiteze răspunderea Comisiei într-un mod care contravine condițiilor prevăzute de legislația internă aplicabilă și nu exclude răspunderea sa în situații în care, potrivit legislației respective, această răspundere nu poate fi exclusă.

Politica de confidențialitate

Pentru Uniunea Europeană, respectarea vieții private a utilizatorilor este o prioritate. Politica de confidențialitate se aplică site-urilor Uniunii Europene cu domeniul „europa.eu”.

 

© Uniunea Europeană, 1995-2019

Reutilizarea documentelor Comisiei este autorizată cu condiția menționării sursei. Politica de reutilizare a Comisiei este pusă în aplicare prin Decizia din 12 decembrie 2011 privind reutilizarea documentelor Comisiei [PDF, 728 kB].

Principiul general al reutilizării poate face obiectul condițiilor prevăzute de avize individuale privind drepturile de autor. Prin urmare, le recomandăm utilizatorilor să consulte avizele privind drepturile de autor de pe paginile portalului Europa și pe cele incluse în documente individuale. Documentele care intră sub incidența drepturilor de proprietate intelectuală ale terților nu pot fi reutilizate.