Pojdi na navigacijsko pot ter preskoči orodja in izbiro jezika

O spletišču

Spletišče vzdržuje Generalni direktorat za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje pri Evropski komisiji.  Za vsa splošna vprašanja ali pripombe o informacijah na spletišču uporabite kontaktni obrazec

Jezikovna politika 

Na našem spletišču upoštevamo splošne jezikovne smernice, določene za portal EUROPA. Prizadevamo si, da bi kar največ informacij objavili v 24 jezikih EU. Ker pa so naše prevajalske možnosti omejene in ker nekateri prispevki (npr. novice) hitro zastarajo, so nekatere informacije samo v angleškem, francoskem in nemškem jeziku.  

Zakonodajne in druge uradne dokumente boste našli v vseh jezikih EU na spletišču EUR-Lex , ki ga upravlja Evropska komisija.

Izjava o varstvu podatkov

Na spletišču uporabljamo Google Analytics, orodje za spletno analizo, ki ga je razvilo podjetje Google, Inc. („Google“). Google Analytics uporablja „piškotke“ oziroma besedilne datoteke na vašem računalniku, s katerimi lahko analizira, kako uporabniki uporabljajo spletišče. Google podatke, ki jih „piškotek“ pripravi v zvezi z vašo uporabo spletišča (vključno z vašim naslovom internetnega protokola (IP), pošlje in shrani na strežnike v Združenih državah. Google bo lahko na podlagi teh podatkov ocenil vašo uporabo spletišča, za operaterje spletnih strani pa pripravil poročila o delovanju spletišča in zagotovil druge storitve v zvezi z delovanjem spletišča in uporabo interneta. Google lahko podatke posreduje tretjim osebam, kadar to zahteva zakonodaja ali kadar tretje osebe podatke obdelujejo v imenu Googla. Google vašega naslova IP ne bo uporabil v povezavi s katerimi koli drugimi podatki, ki jih ima na voljo. Z izbiro ustrezne nastavitve v svojem brkljalniku lahko zavrnete uporabo piškotkov, vendar potem ne boste mogli uporabljati vseh možnosti delovanja funkcij tega spletišča. Z obiskom tega spletišča se strinjate, da lahko Google uporablja vaše podatke na zgoraj navedeni način.

Ustvarjanje povezav do spletnega mesta

Povezave do spletnega mesta Generalnega direktorata Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje je mogoče ustvariti s katerega koli spletnega mesta, če niso postavljene v kontekst, zaradi katerega bi uporabniki lahko mislili, da Generalni direktorat odobrava ali podpira cilj ali vsebino zadevnega drugega spletnega mesta ali organizacije, ki ga upravlja. 

Takoj potem, ko ste ustvarili povezavo, pošljite elektronsko sporočilo skrbniku spletnega mesta Generalnega direktorata Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje.