Navigációs útvonal

Kezdőlap

Az egységes piacra vonatkozó európai uniós jogszabályok értelmében az embereket és a vállalkozásokat meghatározott jogok illetik meg, melyek birtokában munkavállalási, tanulmányi, üzleti vagy egyéb céllal szabadon mozoghatnak az Európai Gazdasági Térségben.

Ha az Ön hatósága részt vesz ezeknek a jogszabályoknak a gyakorlati végrehajtásában, előfordulhat, hogy információt kell cserélnie más tagállamokban működő partnerhatóságokkal.

A belső piaci információs rendszer lehetővé teszi, hogy az információcsere a felek között végbemenjen. 

Az alábbi kisfilm rövid áttekintést ad a rendszer működéséről.

 

 

hírek

27.01.2014

A 2013. as eredményei – Megjelent az IMI Hírlevél legfrissebb száma

2014. január 23-án megjelentettük az IMI Hírlevél legfrissebb számát, amelyben a tavalyi év során elért összes eredményről áttekintést adunk.

15.11.2013

Az IMI sikeres bővítése

2013. november 15-e óta az IMI az elektronikus kereskedelemről szóló irányelvpdf területén is lehetővé teszi a tagállamok közötti igazgatási együttműködést.

Hozzáférés az IMI-hez

Csak regisztrált felhasználók léphetnek be a belső piaci információs rendszerbe.

IMI-oktatóverzió

Ha Ön új felhasználó, és meg szeretne ismerkedni az IMI rendszerrel, oktatóverziónk segítségével elsajátíthatja a szükséges felhasználói ismereteket.

Ehhez először is regisztrálnia kell hatóságát a rendszerben.

Még nem regisztrált?

A regisztrációhoz szükség van a nemzeti IMI-koordinátor jóváhagyására. Csak illetékes hatóságok kérhetik, hogy regisztrálják őket az IMI rendszerben.