Työllisyys, sosiaaliasiat ja osallisuus

Julkaisut

Tällä sivustolla voi

  • perehtyä kaikkiin tämän pääosaston julkaisuihin ja ladata niitä
  • hakea julkaisuja luettelosta (hakukriteerit: toiminta-ala, avainsana, julkaisuvuosi tai viitenumero)
  • tilata julkaisuja joko ottamalla yhteyttä tietopalveluun tai tilaamalla EU:n toimielinten EU Bookshop -verkkopalvelusta
  • liittyä maksutta aihekohtaisille jakelulistoille täyttämällä verkkolomakkeen (englanniksi, ranskaksi tai saksaksi).

Jakelulistalle liittyminen

Jakelulistalle liittymällä saa maksutta painetut versiot julkaisuista, jotka työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto on tuottanut. Tilaaja voi myös halutessaan saada sähköpostiinsa ilmoituksen, kun uusia julkaisuja on ladattu verkkosivuille (rastita kohta Email alert).

Julkaisujakelun verkkolomakkeella voi liittyä Social Agenda -lehden postituslistalle sekä yhdelle tai useammalle aihekohtaiselle jakelulistalle. Aiheita on yhteensä 10. Kutakin aihetta käsittelevät esitteet lähetetään jakelulistan osoitteisiin automaattisesti. Jos julkaisua ei ole saatavilla ensisijaisella kielellä, siitä lähetetään englanninkielinen versio.

Julkaisujakelun kautta julkaisuja voi tilata yhteen osoitteeseen enintään yhdeksän kappaletta. Jos haluat useampia, ota yhteyttä tietopalveluun.

Lehtitilauksen ja julkaisujakelun voi lopettaa poistumalla jakelulistalta Unsubscribe-lomakkeella.

Osoitteenmuutoksesta voi ilmoittaa samalla verkkolomakkeella, jolla on liittynyt jakelulistalle: lomakkeesta rastitetaan kohta Address change request.

Ei uutisia tästä aiheesta kuuden viime kuukauden aikana.

Jaa tämä sivu