Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás

Álláslehetőségek

Az Európai Bizottság Központja – Berlaymont épület

Bár a foglalkoztatással kapcsolatos kérdések főigazgatóságunk feladatkörébe tartoznak, ez nem azt jelenti, hogy az érdeklők közvetlenül nálunk jelentkezhetnek az itt vagy az Európai Unió más szolgálatainál, intézményeinél betölthető állásokra. Főigazgatóságunk az Európai Bizottság része, így alkalmazottaink felvétele ugyanúgy történik, mint a Bizottság egyéb szervezeti egységeinél.

Más európai intézményekhez hasonlóan főigazgatóságunkon is állandó alkalmazottak vagy határozott időre szóló szerződéssel rendelkező munkatársak dolgoznak.

Állandó szerződés

Amennyiben állandó alkalmazottként kíván nálunk dolgozni, látogasson el az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal (EPSO) honlapjára. A hivatal által szervezett versenyvizsgákon kerülnek kiválasztásra azok a magasan kvalifikált szakemberek, akik azután elhelyezkedhetnek az európai intézményeknél, azaz a Parlamentnél, a Tanácsnál, a Bizottságnál, a Számvevőszéknél, a Bíróságnál, a Gazdasági és Szociális Bizottságnál, a Régiók Bizottságánál vagy az Európai Ombudsman hivatalánál. Az EPSO honlapján elektronikus úton jelentkezhet a meghirdetett versenyvizsgákra, tájékoztatást talál a felvételi folyamatról, és megtudhatja, hová kell fordulnia, ha további felvilágosításra van szüksége.

Határozott időre szóló szerződés

Amennyiben Ön határozott időre szóló szerződéssel kíván elhelyezkedni főigazgatóságunkon, az alábbi lehetőségek közül választhat:

Egyéb lehetőségek

Főigazgatóságunk időnként pályázati felhívásokat is közzétesz. A felhívások egy-egy meghatározott tevékenységgel kapcsolatos feladat elvégzésére irányulnak.

Nincsenek kapcsolódó hírek az elmúlt fél évre visszamenőleg.

Oldal megosztása