Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás

Mondja el a véleményét a szociális Európa megerősítéséről

© Getty images

A Bizottság 2020 januárjában széles körű vitát indított az összes uniós ország és régió, valamint valamennyi partner részvételével, hogy előmozdítsa a szociális jogok európai pillérének valóra váltását, és előkészítse a terepet a pillér cselekvési tervéhez.

Alább megtekinthető a 11 hónapig tartó, 2020. november 30-án lezárult konzultáció keretében beérkezett hozzászólások listája. A Bizottság több mint ezer választ kapott. A magánélet védelme érdekében az egyéni válaszokat nem tesszük közzé. A hozzászólások a következő érdekelt felektől érkeztek:

Egymással összefogva korszerűsíteni fogjuk Európa szociális piacgazdaságát, hogy megfelelően tudjuk kezelni a jelenlegi és a jövőben felmerülő lehetőségeket és kihívásokat, és gondoskodni tudjunk arról, hogy az átállás mindenki számára méltányos módon menjen végbe.

Rendezvények

A Bizottság támogatni fogja tagállami, regionális és helyi rendezvények és viták megrendezését a pillér alapelveihez kapcsolódó valamennyi téma körüljárása érdekében. Munkánkban számítunk minden partnerünk aktív szerepvállalására.

Oldal megosztása