Küldje el az oldalt ismerősének!
RSS
google +
Nyomtatóbarát változat

Egészség–EU Hírlevél

A Bizottság egészségügyi portálján fellelhető számos információt kiegészítő, havonta kétszer megjelenő hírlevél célja, hogy tájékoztassa az olvasókat az egészségügyet érintő legfrissebb európai és nemzetközi hírekről, illetve eseményekről.

szám151 | Szakértői segítség a hatékony egészségügyi beruházásokhoz

szerző: Jan De Maeseneer, az egészségügyi beruházások hatékony módjairól tanácsot szolgáltató szakértői testület elnöke, valamint a családorvoslás és az egészségügyi alapellátás professzora, Genti Egyetem, Belgium

szám150 | A szövetekről és sejtekről szóló két új uniós irányelv javítja a betegbiztonságot, de sok még a tennivaló ezen a téren

szerző: Dr. Peter Liese európai parlamenti képviselő, az Európai Néppárt tagja, az EP Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottságának koordinátora

szám149 | „Tuberkulózismentes világ” – középpontban a veszélyeztetett csoportok szükségletei

szerző: Aljona Kurbatova, a lett Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet fertőző betegségek és kábítószer-fogyasztás megelőzésével foglalkozó osztályának vezetője

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben már feliratkozott az Európai Bizottság valamely hírlevelére, itt módosíthatja feliratkozását.
Ha az Egészség–EU Hírlevél az első olyan kiadvány, melyet a Bizottság hírlevelei közül meg kíván rendelni, itt iratkozhat fel az uniós levelezőlistára.

Tegye közzé saját híreit az egészségügyi portálon!

Ha uniós szintű, egészségüggyel kapcsolatos hírekről vagy eseményekről szeretné értesíteni a portál látogatóit, az elektronikus űrlap kitöltésével erre is lehetősége nyílik.

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornánkra!

Így azonnal tájékoztatást kap a weboldalainkon megjelenő friss tartalmakról.

Többnyelvű – 22 hivatalos uniós nyelven elérhető – szolgáltatásaink:

- Egészség–EU Hírlevél

Csak angol nyelven elérhető szolgáltatásaink:

- Napi hírekaz egészségügy területéről Európából.

Emlékeztető a hónap első napján azokról az eseményekről,amelyek a hónap 15. napja és a rákövetkező hónap 14. napja között kerülnek megrendezésre.

Mi az RSS-hírcsatorna?
Az RSS-hírcsatorna egy adott weboldal új tartalmait jeleníti meg. Segítségével a hírek és a videók közzétételük után azonnal megtekinthetők egy helyen anélkül, hogy az eredeti weboldalt megnyitnánk.
Az RSS-hírcsatorna használatához RSS-olvasóprogramot kell letölteni. Bővebb tájékoztatás az RSS-hírcsatornákról a Wikipédián.