Trimite unui prieten
RSS
google +
Versiune pentru imprimare

Buletinul informativ electronic Sănătate-UE

Venind în completarea multitudinii de informații oferite de site-ul Comisiei dedicat sănătății publice, buletinul informativ vă propune, de două ori pe lună, o selecție a celor mai noi știri și activități pe tema sănătății publice, atât din actualitatea europeană, cât și din cea internațională.

Numărul 151 | Experții contribuie la realizarea de investiții eficiente în sănătate

Profesorul Jan De Maeseneer, Președintele Grupului de experți privind modalitățile eficiente de a investi în domeniul sănătății, Profesor de medicină de familie și îngrijire medicală primară (Universitatea din Ghent - Belgia)

Numărul 150 | Noile directive ale UE privind țesuturile și celulele sporesc siguranța, însă nu ne putem opri aici

Dr. Peter Liese, deputat în Parlamentul European, coordonator pe probleme de mediu, sănătate publică și siguranță alimentară în cadrul Partidului Popular European

Numărul 149 | „O lume fără TBC” - abordarea necesităților grupurilor vulnerabile

de Aljona Kurbatova, șeful Departamentului de boli infecțioase și prevenire a abuzului de droguri (Institutul Național de Sănătate)

Abonați-vă la buletinul informativ electronic:

Dacă v-aţi abonat deja la unul dintre buletinele informative ale Comisiei Europene, vă rugăm să modificaţi abonamentul.
Dacă nu v-aţi abonat încă la niciun buletin informativ al CE, vă rugăm să vă creaţi un cont.

Semnalați știri și evenimente:

Doriţi să semnalaţi ştiri şi evenimente din domeniul sănătăţii? O puteţi face prin intermediul site-ului Comisiei dedicat sănătății publice, completând formularul electronic.

Abonați-vă la fluxurile noastre RSS:

Primiți cele mai noi informații direct pe calculatorul dumneavoastră!

Serviciu oferit în 22 de limbi oficiale ale UE:

- Buletinul informativ electronic Sănătate-UE

Servicii oferite doar în limba engleză:

- Știri zilnice din domeniul sănătății publice, la nivel european

- Informaţii despre evenimente - transmise pe data de 1 a fiecărei luni, acestea prezintă evenimentele care urmează să se desfăşoare începând cu data de 15 a lunii respective, până la data de 14 a lunii următoare.

Ce sunt fluxurile RSS?
Fluxurile RSS vă permit să fiți la curent cu noile materiale adăugate pe diferite site-uri de internet. Puteți consulta ultimele știri și materiale video, imediat după publicare, într-o singură locație - nu mai trebuie să vizitați site-ul sursă.
Pentru a primi astfel de fluxuri trebuie să descărcați un cititor RSS. Citiţi informaţii suplimentare despre fluxurile RSS pe Wikipedia.