Trimite unui prieten
RSS
google +
Versiune pentru imprimare

Buletinul informativ electronic Sănătate-UE

Venind în completarea multitudinii de informații oferite de site-ul Comisiei dedicat sănătății publice, buletinul informativ vă propune, de două ori pe lună, o selecție a celor mai noi știri și activități pe tema sănătății publice, atât din actualitatea europeană, cât și din cea internațională.

Numărul 157 | Un nou sistem on-line facilitează accesul la finanțare prin programul în domeniul sănătății

Jacques Remacle, Șeful Unității „Sănătate” din cadrul Agenției Executive pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimente

Numărul 156 | Frumusețea vine și din interior, însă produsele cosmetice nu ar trebui să ajungă până acolo!

dr. Qasim Chaudhry, vicepreședintele Comitetului științific pentru siguranța consumatorilor și președintele Grupului de lucru privind nanomaterialele din produsele cosmetice

Numărul 155 | Odată cu extinderea UE cresc și responsabilitățile noastre în materie de sănătate publică

Martin Seychell, directorul general adjunct al Direcției Generale Sănătate și Siguranță Alimentară din cadrul Comisiei Europene

Numărul 154 | Pentru că donatorii de sânge donează viață, trebuie să le oferim în schimb cel mai ridicat nivel de îngrijire.

de Karin Kadenbach, membru al Parlamentului European și al Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară și președinte al Grupului pentru sănătatea rinichilor din Parlamentul European

Abonați-vă la buletinul informativ electronic:

Dacă v-aţi abonat deja la unul dintre buletinele informative ale Comisiei Europene, vă rugăm să modificaţi abonamentul.
Dacă nu v-aţi abonat încă la niciun buletin informativ al CE, vă rugăm să vă creaţi un cont.

Semnalați știri și evenimente:

Doriţi să semnalaţi ştiri şi evenimente din domeniul sănătăţii? O puteţi face prin intermediul site-ului Comisiei dedicat sănătății publice, completând formularul electronic.

Abonați-vă la fluxurile noastre RSS:

Primiți cele mai noi informații direct pe calculatorul dumneavoastră!

Serviciu oferit în 22 de limbi oficiale ale UE:

- Buletinul informativ electronic Sănătate-UE

Servicii oferite doar în limba engleză:

- Știri zilnice din domeniul sănătății publice, la nivel european

- Informaţii despre evenimente - transmise pe data de 1 a fiecărei luni, acestea prezintă evenimentele care urmează să se desfăşoare începând cu data de 15 a lunii respective, până la data de 14 a lunii următoare.

Ce sunt fluxurile RSS?
Fluxurile RSS vă permit să fiți la curent cu noile materiale adăugate pe diferite site-uri de internet. Puteți consulta ultimele știri și materiale video, imediat după publicare, într-o singură locație - nu mai trebuie să vizitați site-ul sursă.
Pentru a primi astfel de fluxuri trebuie să descărcați un cititor RSS. Citiţi informaţii suplimentare despre fluxurile RSS pe Wikipedia.