Sikertörténetek: Kisfilmek olyan cégek tapasztalatairól, amelyek finanszírozáshoz jutottak annak köszönhetően, hogy projektismertetőjük megjelent a portálon.

Az InvestEU portálról röviden

Ön uniós székhelyű projekt projektgazdája, és potenciális befektetőket keres világszerte? Regisztráljon az InvestEU portálon, és ismertesse projektjét a nemzetközi befektetők széles körével! Éljen a lehetőséggel, nyújtsa be projektje ismertetőjét.

Vagy Ön befektető, és befektetési lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása területén? Az InvestEU portál életképes projektek széles választékával várja Önt.

Legújabb projektek

Productive Agriculture made Sustainable

Agristarbio developed a new organic mineral fertilizer that outperforms traditional sintetic fertilizers in nutrient delivery and efficiency, recycling all organic matter&nutrients, without emissions

VINCI

AIE’s non-invasive early detection breast cancer test is based on AI algorithms using circulating miRNA and is platform agnostic. It is the best non-invasive test on the market with >99% accuracy.

PowerNEST

PowerNEST generates 6-10x more energy from wind and solar on medium to highrise buildings solving the emerging need for affordable, always available, season independent energy in Eurpean cities.