Sikertörténetek: Kisfilmek olyan cégek tapasztalatairól, amelyek finanszírozáshoz jutottak annak köszönhetően, hogy projektismertetőjük megjelent a portálon.

Az InvestEU portálról röviden

Ön uniós székhelyű projekt projektgazdája, és potenciális befektetőket keres világszerte? Regisztráljon az InvestEU portálon, és ismertesse projektjét a nemzetközi befektetők széles körével! Éljen a lehetőséggel, nyújtsa be projektje ismertetőjét.

Vagy Ön befektető, és befektetési lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása területén? Az InvestEU portál életképes projektek széles választékával várja Önt.

Legújabb projektek

OSKAR

Oskar is a non-invasive, easy to wear medical device that predicts seizure before they happen. The system alarms the patient and caregiver ahead of time.

BrachyDOSE

BrachyDOSE is a system to help oncology doctors to prevent up to 100% treatment errors in radiotherapy procedures for most common cancer cases.

Edulai Skills Development Hub

Development of Edulai platform into a Skills Development Hub, where assessing and developing workers skills through Skills Checker and an Intelligent Library recommending content/developmental paths