Ştiri

Ouverture officielle de la Semaine verte français (fr)

24/01/2012

Berlin, 19.01.2012

Detalii français (fr)

Politica Agricolă comună @ 50 ani !
Politica Agricolă comună @ 50 ani !

23/01/2012

Comisia Europeană a lansat astăzi campania de comunicare CAP@50 pentru a marca cea de a cincizecea aniversare a politicii agricole comune, o piatră de temelie a integrării europene, care a oferit cetățenilor europeni o jumătate de secol de securitate alimentară și un mediu rural activ.

Detalii

La Politique Agricole Commune @ 50 ans! français (fr)

23/01/2012

Comme l’a dit le président Barroso, l’agriculture est un atout pour l’Union européenne. Elle tire sa force de ses agriculteurs, de la richesse de ses territoires, et de son histoire, mais aussi du volontarisme politique et de la vision stratégique de ce secteur depuis maintenant 50 ans.

Detalii français (fr)

Lansarea campaniei organizate cu ocazia celei de‑a 50-a aniversări a politicii agricole comune

23/01/2012

Comisia Europeană a lansat astăzi campania de comunicare CAP@50 pentru a marca cea de a cincizecea aniversare a politicii agricole comune, o piatră de temelie a integrării europene, care a oferit cetățenilor europeni o jumătate de secol de securitate alimentară și un mediu rural activ. Campania de comunicare, care se va desfășura pe durata întregului an, include un site web interactiv, o expoziție itinerantă, materiale audiovizuale și tipărite, precum și o serie de evenimente ce vor avea loc Bruxelles și în statele membre.

Detalii

Ultima actualizare: 24/04/2014 |  Începutul paginii