E momentul pentru o pauză în orașul Ovidiu din România

Alte instrumente

 
31/07/2018

FEDR finanțează îmbunătățiri durabile ale mediului urban în orașul Ovidiu din județul Constanța, unde s-au creat spații verzi noi pe o suprafață de 6 500 de metri pătrați.

Proiectul reunește orașul Ovidiu, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est din România, într-un efort comun de a crea o zonă verde de agrement pentru populația locală.

FEDR finanțează 75 % din proiectul cu o valoare de 1,4 milioane EUR, sumă ce va fi folosită pentru a amenaja zone de agrement și de sport, precum și a extinde zonele verzi din oraș și a încuraja localnicii să îmbrățișeze noi opțiuni de petrecere a timpului liber. Contractul de finanțare se va implementa potrivit unor standarde stricte de nediscriminare și tratament egal, pentru a asigura o utilizare transparentă și eficientă a fondurilor publice.

Obiectivul final al proiectului este de a crește calitatea vieții cetățenilor orașului Ovidiu, ameliorând mediul urban și redându-l naturii.

Linkuri conexe:

Articolul-sursă publicat pe https://www.ct100.ro/zona-de-relaxare-si-agrement-in-orasul-ovidiu-un-proiect-european-de-peste-64-milioane-lei/ în data de 19.7.2018


Foto: N/A

Noutăţi

Țări conexe

Romania