European Commission logo
roRomână

Europa în regiunea mea - Regiunea Nord-Est a României

Campaniile regionale se desfășoară în jurul unor locuri familiare și pun în evidență idei și inițiative susținute de UE, care au adus schimbări pozitive la nivel local. Ele reunesc UE și partenerii regionali și sunt pline de culoare locală.

Iată locurile și proiectele promovate printr-o astfel de campanie în Regiunea Nord-Est a României, în perioada 21 septembrie-21 octombrie 2022:

  • Colegiul Tehnic Lațcu Vodă din Siret – construcția unor ateliere și laboratoare și a unui amfiteatru
  • Revitalizarea Străzii Sucevei din Siret și a zonei urbane din jurul lacului de acumulare Rogojești (Siret)
  • Grădinița Luminița din Siret

La noi acasă-i meserie! Orașul Siret se reinventează creând condiții pentru o viață mai bună locuitorilor săi. Noile oportunități de formare profesională în meserii de viitor pentru tinerii din întreaga regiune, educația timpurie la standarde europene și extinderea zonei urbane cu noi spații verzi cu facilități de recreere contribuie la crearea unui viitor modern aici, acasă. Regiunea Nord-Est a României intră într-o nouă etapă de dezvoltare, punând în prim-plan bunăstarea comunității, cu sprijinul Uniunii Europene.

În pachetul de comunicare puteți găsi un comunicat de presă, materiale vizuale, texte și ghiduri pentru platformele de comunicare socială legate de campanie.

Campaign image

Descoperiți toate campaniile regionale din toate regiunile

Set de instrumente de comunicare

Campaign Toolkit