Πρόσθετα εργαλεία

 

Υπηρεσία υποστήριξης

Η υπηρεσία υποστήριξης είναι διαθέσιμη για τις συνεργαζόμενες περιφέρειες και για τα έργα περιφερειακής ανάπτυξης της ΕΕ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου. Θα σας βοηθήσουμε με εξατομικευμένα εργαλεία ενημέρωσης και προώθησης.

Προσαρμοσμένες καρτ ποστάλ

Συμμετέχετε σε έργο περιφερειακής ανάπτυξης της ΕΕ και έχετε μια όμορφη, καλής ποιότητας φωτογραφία της δραστηριότητάς σας, την οποία θέλετε να μοιραστείτε; Μπορούμε να επεξεργαστούμε τη φωτογραφία σας και να φτιάξουμε με αυτήν μια καρτ ποστάλ με το σήμα «Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου». Στη συνέχεια, μπορείτε να την κοινοποιήσετε στις αγαπημένες σας πλατφόρμες.

Για να επιβραβεύσουμε τις καλύτερες συμμετοχές, σας παρέχουμε επίσης την ευκαιρία να λάβετε ένα σετ 300 έντυπων καρτ ποστάλ του σχεδίου σας, για να προωθήσετε τη δραστηριότητά σας σε εκδηλώσεις και στους συνεργάτες σας!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη στο Facebook, όπου θα παρουσιάζουμε τις καλύτερες συμμετοχές στο τέλος κάθε μήνα!

Για να συμμετάσχετε, στείλτε την/τις φωτογραφία/-ες σας με μια σύντομη λεζάντα στη διεύθυνση: info@euinmyregion.eu (Θέμα: Postcards).

Ενημερωτικά γραφήματα

Τα ενημερωτικά γραφήματα σας επιτρέπουν να παρουσιάσετε πολλά στοιχεία σε μία μόνο οπτική απεικόνιση. Είτε θέλετε να απεικονίσετε οπτικά τον αντίκτυπο των αναπτυξιακών έργων της ΕΕ στην περιφέρειά σας, να ομαδοποιήσετε πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα προτεραιότητας ή να παρουσιάσετε στοιχεία για ένα συγκεκριμένο έργο, η υπηρεσία υποστήριξης μπορεί να σας βοηθήσει. Ενδιαφέρεστε; Συμπληρώστε αυτό το έντυπο για να επικοινωνήσετε μαζί μας: https://cutt.ly/ivJMADl

Κουίζ για τις περιφέρειες

*Η υπηρεσία αυτή προορίζεται για τις συνεργαζόμενες περιφέρειες

Τι θα λέγατε για ένα κουίζ για την Ευρώπη στην περιφέρειά σας; Παρουσιάστε την ιδέα σας για κουίζ στη διεύθυνση info@euinmyregion.eu (Θέμα: Quiz - Ονομασία της περιφέρειας), και θα σας βοηθήσουμε να το δημιουργήσετε. Οι ερωτήσεις θα είναι στη γλώσσα σας και θα είναι προσαρμοσμένες στη γεωγραφική σας περιοχή, καθώς και στις γειτονικές περιφέρειες/χώρες, ανάλογα με την περίπτωση. Το κουίζ θα πρέπει να εστιάζει σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, ώστε να προσελκύσει το κοινό και να το πληροφορήσει για θέματα και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την Ευρώπη με ευχάριστο τρόπο. Το γραφείο υποστήριξης θα σας δώσει ένα διαδικτυακό, εικονογραφημένο μοντέλο, το οποίο θα μπορείτε να διανείμετε μέσω των πλατφορμών που προτιμάτε.