Mobilitate și transporturi

Events

Motocicliștii spanioli acordă Comisiei Europene premiul „Pinguinul de onoare”

  • Premiul „Pinguinul de onoare” - Valladolid, 12 ianuarie 2014

 

Unitatea pentru siguranța rutieră din cadrul Comisiei Europene a primit premiul „Pinguinul de onoare” („pingüino de honor”) pentru sprijinul acordat proiectelor de cercetare și acțiunilor de ameliorare a siguranței motocicliștilor.

„Pinguinul de aur” și „Pinguinul de onoare” sunt acordate de asociația spaniolă a motocicliștilor „Club Turismoto”, în cadrul întâlnirii Pingüinos a motocicliștilor, organizată anual în fiecare iarnă.

Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în Spania, dl Francisco Fonseca (primul din stânga în imagine) a primit premiul în numele Comisiei, în cadrul întâlnirii din 2014 organizate în apropierea orașului spaniol Valladolid, la data de 12 ianuarie. Evenimentul din acest an a reunit peste 27 000 de participanți înregistrați.

 

 

Puteți vedea toate premiile și fotografii de la eveniment la următoarea adresă (site în limba spaniolă): http://62.193.193.75/oro/oro.htm

Comisia dorește să mulțumească asociației „Club Turismoto” pentru această recunoaștere și pentru angajamentul său în favoarea siguranței rutiere.