Κινητικότητα και Μεταφορές

Events

Οι ισπανοί μοτοσικλετιστές απονέμουν βραβείο «Penguin award» στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

  • Βραβείο «Pingüino de honor» - Valladolid, 12 Ιανουαρίου 2014

     

Στη μονάδα για την οδική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο «Penguin of Honour» ως αναγνώριση της στήριξής της σε έργα έρευνας και σε δράσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.

Τα βραβεία «Golden Penguin» και «Honour Penguin» απονέμονται από την ένωση ισπανών μοτοσικλετιστών «Club Turismoto» κατά τη χειμερινή συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών που διοργανώνεται μία φορά το χρόνο με την ονομασία Pingüinos (Penguins).

Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας της Επιτροπής στην Ισπανία, κ. Francisco Fonseca (πρώτος από αριστερά στη φωτογραφία), έλαβε το βραβείο για λογαριασμό της Επιτροπής, κατά την συγκέντρωση του 2014 κοντά στην ισπανική πόλη Valladolid, στις 12 Ιανουαρίου. Αυτή τη φορά στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 27 000 εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες.

 

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα βραβεία και μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο (στα ισπανικά): http://62.193.193.75/oro/oro.htm

Η Επιτροπή ευχαριστεί το «Club Turismoto» για την αναγνώριση αυτή και για τη δέσμευση που έχει αναλάβει όσον αφορά την οδική ασφάλεια.