Representació a Barcelona

Serveis

/spain/barcelona/file/rcebwebimatges716x1505jpg_carceb_web_imatges716x1505.jpg

Tens preguntes sobre la Unió Europea? Et podem ajudar.

Si tens preguntes de caire general sobre la UE, vols conèixer els teus drets com a ciutadà europeu o busques informació sobre qualsevol dels programes de la Unió pots trucar al telèfon gratuït: 00 800 6 7 8 9 10 11 des de qualsevol punt de la Unió Europea o dirigir-te a qualsevol dels centres Europe Direct que hi ha repartits pel territori.

 

  • Punts d'informació sobre la UE: aquí trobaràs el contacte de tots els centres d'informació sobre la Unió Europea a Catalunya i a les Illes Balears. També hi trobaràs els membres de la xarxa Team Europe d'experts sobre diferents temes de la UE.
  • La UE respon: vols posar-te en contacte amb el defensor del poble europeu? adreçar una queixa a les institucions europees o conèixer els teus drets? En aquesta pàgina trobaràs algunes de els respostes a les preguntes més freqüents sobre la UE i les adreces on pots dirigir-te per trobar-les.
  • Els teus drets: un resum dels principals drets que tenen els ciutadans de la UE.
  • Troba feina a Europa: Eures és el servei d'ocupació europeu i el punt de partida per als treballadors que volen trobar feina en un altre país de la UE. En aquesta pàgina trobaràs a qui pots dirigir-te.
  • Publicacions: la Representació de la Comissió Europea a Barcelona tradueix algunes de les publicacions de la UE al català. En aquesta pàgina podràs descarregar-te-les!