Representació a Barcelona

Publicacions

 

 

 

 

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona s'encarrega de la traducció i l'edició en català d'un bon nombre de publicacions oficials.

Des d'aquesta pàgina podeu descarregar-vos alguns exemples del catàleg de publicacions en català.

Les edicions en paper les trobareu als diferents punts de la xarxa d'informació Europe Direct i a la seu de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

A més a més, podeu trobar totes les publicacions que edita la UE en aquesta pàgina web

 

PUBLICACIONS D'INFORMACIÓ GENERAL


 

Kalòpsia: un planeta no tan diferent

Kalòpsia es troba a milions i milions de quilòmetres de la Via Làctia. És un planeta ple de colors on el cel pot ser groc i l’aigua és vermella, amb gust de xarop de maduixa. Però no tot és tan bonic com sembla…

A Kalòpsia hi habiten quatre espècies que han separat els seus territoris  amb murs perquè quan s’ajunten l’única cosa que fan és discutir.

Acompanya la Wabi en aquesta aventura on descobrirà un munt de sorpreses i s’adonarà que, malgrat les diferències, les espècies del seu planeta poden conviure i ajudar-se les unes a les altres.

Una història divertida que t’aproparà a la Unió Europea, t’ajudarà a descobrir els seus orígens i a entendre que la diversitat ens enriqueix.

Kalòpsia: un planeta no tan diferent

 

Els països de la UE 

Un mapa actualitzat amb els 27 països de la Unió Europea i informació addiconal com ara les dades de població, superfície, moneda..

 

mapa UE

Descarregar

Discurs sobre l'estat de la Unió 2020 (SOTEU)

 

Discurs sobre l'estat de la Unió 2020

El setembre 2020, la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, va pronunciar el seu primer discurs sobre l'estat de la Unió al Parlament Europeu, per fer balanç de l'any anterior i presentar les prioritats del següent exercici.

Europa en 12 lliçons

/spain/barcelona/file/portada12lliconsjpg_caportada12llicons.jpg

 

Per a què serveix la Unió Europea? Per què i com va començar tot plegat? Com funciona la UE? Què ha aconseguit la UE per als seus ciutadans i quins reptes té al davant actualment?

Aquestes són algunes de les qüestions que planteja Pascal Fontaine, expert en la UE, en aquesta edició de la seva popular publicació Europa en dotze lliçons. Pascal Fontaine va ser assistent de Jean Monnet i professor de l'Institut d'Études Politiques de París.

Descarrega't la publicació