Representació a Barcelona

Sóc solidari: tres joves expliquen la seva experiència al Cos europeu de solidaritat

/spain/barcelona/file/fundaciomonapng_cafundaciomona.png

fundaciomona
EC

La Sara Sheldon de la Gran Bretanya, en Daniel Schmitz, d'Àustria, i en Márton Csatlós, d'Hongria protagonitzen els tres vídeos de la campanya #SocSolidari que llança aquest dilluns la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Es tracta d'una iniciativa per donar a conèixer les experiències que viuen els joves que participen en el Cos europeu de solidaritat i els projectes en els quals treballen.

22/10/2018

Aquest dilluns s'ha publicat el primer dels tres vídeos on la Sarah Sheldon explica el seu dia a dia a la Fundació Mona, un centre de recuperació de primats que es troba a Riudellots de la Selva, a prop de Girona. La Sarah forma part dels primers joves en unir-se al Cos europeu de solidaritat, una iniciativa que es va posar en marxa el desembre del 2016 i que té l'objectiu d'oferir als joves l'oportunitat de participar en un seguit d'activitats solidaries arreu de la Unió.

La campanya està formada per tres vídeos d'uns deu minuts de durada on la Sarah en Daniel i en Márton expliquen les seves experiències com a voluntaris del Cos europeu de Solidaritat. D'aquesta manera els joves podran conèixer l'ampli ventalls de possibilitats que els ofereix aquesta iniciativa europea que compta amb programes solidaris en diferents àmbits d'actuació amb projectes socials, mediambientals, de recuperació d'espais després de desastres naturals...

El dilluns 29 d'octubre s'estrenarà el vídeo del Daniel Schmitz que fa de voluntari a la fundació FUPAR de Terrassa que ofereix ocupació i assistència a persones amb discapacitat, i el dilluns 5 de novembre es publicarà el darrer vídeo que mostra l'experiència del Márton Csatlós que col·labora en el projecte de permacultura i desenvolupament rural sostenible a Can Pipirimosca, a Valls.

La participació en activitats solidàries beneficia, d'una banda, el desenvolupament personal i professional dels joves, i de l'altra ajuda les ONG's, organismes públics i empreses en els seus esforços per fer front als grans reptes que té davant la Unió. En acabar la seva experiència en el Cos europeu de solidaritat, els joves rebran un certificat de participació que donarà un valor important al seu currículum.

Més informació

Apunta't al Cos europeu de solidaritat

Preguntes freqüents

Enllaç als vídeos