Representació a Barcelona

La catalana Waynabox guardonada en Startup Europe Awards

/spain/barcelona/file/startupwebjpg_castartupweb.jpg

Els Startup Europe Awards o "l'Eurovisió de les Start up's" és un premi impulsat per la Comissió Europa que reconeix les millors empreses incipients europees amb l'objectiu de donar-les a conèixer. Aquest dimecres es van donar a conèixer els guanyadors en 10 categories diferents i la catalana Waynabox va endur-se el primer premi en la categoria de turisme.

08/06/2017

La cerimònia d'entrega dels premis va tenir lloc aquest dimecres 7 de maig al Parlament Europeu i va comptar amb la presència del comissari de Recerca, Ciència i Innovació, Carlos Moedas; i del president del Parlament Europeu, Antonio Tajani. Durant el seu discurs, Moedas va fer un elogiar tots els participants pel seu coratge: " No crec que cap de vosaltres comencés el seu negoci perquè era una cosa fàcil. No, és un camí dur i ple de riscos, però ho vau fer igualment"

Un total de 84 empreses han competit en la primera edició d’aquesta competició que ha premiat 10 start ups en les categories de creativitat, energia, medi ambient, salut, TIC, ciutats intel·ligents, Social, turisme i aigua. Mentre que Waynabox, empresa catalana que organitza viatges sorpresa, ha rebut el premi en la categoria de turisme; una altra espanyola, APSU, especialitzada en tecnologies de descontaminació de l'aigua, ha rebut el primer premi en la categoria de l'aigua.