Representació a Barcelona

El cicle 'Connecta amb Europa' convida els ciutadans a debatre sobre el futur de la UE

/spain/barcelona/file/connectaambeuropawebjpg_caconnectaambeuropaweb.jpg

Connecta amb Europa
Connecta amb Europa
  • La Comissió Europea organitza diàlegs en una desena de municipis de Catalunya i les Illes Balears

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza el cicle 'Connecta amb Europa', que té l'objectiu d'acostar el debat sobre la UE als pobles i ciutats de Catalunya i les Illes Balears. Quan falta poc més de mig any per a les eleccions europees i en ple debat sobre el futur del projecte europeu, els diàlegs ciutadans volen ser una plataforma de reflexió 

16/10/2018

Una desena de localitats acolliran aquests diàlegs on hi participarà el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, al costat d'alcaldes o regidors dels municipis, en un diàleg obert amb els ciutadans.

30 debats per tot el territori

La Comissió Europea organitza, des de 2013, diàlegs ciutadans a Catalunya i a les Illes amb la finalitat d'apropar la Unió Europea als municipis.  Des d'aleshores Tarradellas ha participat en una trentena de debats a diferents pobles i ciutats de Catalunya i les Illes.

La gestió migratòria, el mercat únic digital, l'economia sostenible o la reforma institucional de la UE seran algunes de les qüestions que es cobriran i debatran en aquestes sessions.

Propers debats

El debat a les xarxes socials

Els que no puguin assistir de manera presencial a aquestes sessions, poden utilitzar l'etiqueta #PensemEuropa a les xarxes socials per tal de compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.