Representació a Barcelona

Busquem #Erasmusbabies per celebrar el 30è aniversari del programa Erasmus

/spain/barcelona/file/ha3a8240jpg_caha3a8240.jpg

Erasmus baby
Erasmus baby

Ja han passat 30 anys des que els primers estudiants Erasmus van fer les  maletes per marxar a estudiar a un altre país. Des d'aleshores més de 9 milions de joves europeus han tingut l'oportunitat d'estudiar, treballar, formar-se o fer voluntariat en un altre país de la UE. Es calcula que a Europa hi ha més d'un milió de nadons Erasmus, fills de les parelles que es van conèixer durant la seva estada fora. En coneixes algun?

15/11/2017

La Representació de la Comissió Europea a Espanya ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per reunir #Erasmusbabies i fer una gran foto de família el dia 16 de desembre a Madrid. Entre tots els que hi participin, a més, se sortejarà un viatge per a dues persones per tornar a la ciutat on els pares dels #Erasmusbabies van realitzar el seu intercanvi.

Per participar-hi

Per participar en el concurs només cal entrar en aquest enllaç i omplir un formulari. Els protagonistes de les històries seran invitats a participar en una festa el dia 16 de desembre a Madrid i formar part d'una foto de família. Entre tots els assistents a al festa se sortejarà un viatge per a dues persones a la ciutat on els pares dels #Erasmusbabies van fer el seu intercanvi i, per tant, on es van conèixer.

La història d'en Max

La Mireia és d'Igualada i en Jacob de Berlin. Es van conèixer d'Erasmus a Suècia i han tingut en Max, un dels molts #Erasmusbabies. Aquest vídeo explica la seva història.

 

Més informació

En aquest enllaç podeu trobar diferents històries Erasmus "inspiradores"

Informació sobre el 30è aniversari del programa Erasmus