Representación en Barcelona

Inicio

Actualidad
26/04/2017

Al voltant del nou de maig, Dia d'Europa, les institucions europees a Barcelona organitzen tres projeccions cinematogràfiques a la Filmoteca de Catalunya. "L'auberge espagnole", la mítica pel·lícula sobre un grup d'estudiants Erasmus a Barcelona obrirà el cicle que també comptarà amb la projecció del fals documental "La gran Invención", de Fernando Trías de Bes; i de "Júlia ist", de la jove directora Elena Martín.

21/04/2017

Durant els seus trenta anys d'història, el programa conegut com el "més exitós de la UE" ha tingut un impacte important en la vida de milions de joves europeus. Alguns afirmen que els ha ajudat a créixer personalment, d'altres que els ha brindat l'oportunitat de poder viure una primera experiència lluny de la seva ciutat i n'hi ha que fins i tot hi van trobar la seva parella i mare o pare dels seus fills. L'Erasmus també ha estat, a vegades, una font d'inspiració per a artistes: músics, escriptors, dibuixants o poetes s'han servit d'aquesta experiència de vida per fer les seves obres.

Eventos

El 9 de mayo de 1950, cinco años después del final de la segunda Guerra Mundial, Robert Schuman, ministro francés de asuntos exteriores, pronunció un discurso, la Declaración Schuman, que representaba el primer paso hacia la creación de la actual Unión Europea. Cada 9 de mayo celebramos que los pueblos de Europa trabajan juntos para mantener la paz y resolver problemas comunes. A continuación, encontraréis todos los actos que tienen lugar en Cataluña y las Islas Baleares para conmemorar esta efeméride.

Fecha:
04/05/2017 - 14/05/2017 - -
Hora:
- - 9:30 - 19:00