Representació a Barcelona

Inici

Actualitat

/spain/barcelona/file/es-preveu-que-la-producci%C3%B3-de-roba-augmenti-un-63-daqu%C3%AD-al-2030_caEs preveu que la producció de roba augmenti un 63% d'aquí al 2030

Es preveu que la producció de roba augmenti un 63% d'aquí al 2030
copyright

El projecte “STAND Up! Acció tèxtil sostenible per a la creació de xarxa i el desenvolupament de negocis d’economia circular al Mediterrani” el finança la Unió Europea en el marc del Programa ENI CBC Med, de cooperació entre països mediterranis. 200 start-ups i noves empreses es beneficiaran del projecte, que busca la igualtat d’oportunitats per a dones i homes d’entre 25 i 35 anys que vulguin emprendre en aquest sector.

/spain/barcelona/file/briefingenerjpg-0_cabriefingener.jpg

Sessió tècnica estratègies energia
ce

L’energia, tan necessària per al nostre dia a dia i per a qualsevol activitat econòmica, és també una de les fonts més importants de contaminació. La producció, subministrament i  consum energètic genera el 75% de les emissions d’efecte hivernacle de la UE. Per això, si Europa vol ser climàticament neutra el 2050 tal i com marca l’objectiu del Pacte Verd Europeu (Green Deal) és indispensable transformar a fons el nostre sistema energètic. La Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha organitzat una sessió tècnica en línia per explicar en detall dues noves estratègies que seran clau per impulsar la transició verda de l'energia a la UE: el sistema energètic integrat i l’estratègia de l’hidrogen.