Representació a Barcelona

Inici

 • SOTEU 2018 Banner

  03/09/2018

  SOTEU 2018

 • EUandME

  04/07/2018

  EUandME

 • La Patum

  2018: Any Europeu del Patrimoni Cultural

  El nostre patrimoni cultural està format per tota l'herència rebuda ja sigui material, immaterial o digital. El monuments, paisatges naturals, les tradicions orals, les pel·lícules o els museus formen part del nostre llegat cultural. Enguany celebrem l'Any Europeu del Patrimoni Cultural que té l'objectiu de donar a conèixer  el potencial de tota aquesta herència per seguir construint el nostre futur.

   

Actualitat
PatiEscola
17/10/2018

La Comissió Europea ha seleccionat 22 iniciatives urbanes d'arreu de la UE proposen solucions innovadores a problemes com ara el canvi climàtic, l'habitatge o l'ocupació. Entre ells n'hi ha dos a Catalunya: el projecte GBG_AS2C de l'Ajuntament de Barcelona que preveu transformar el pati de deu escoles en refugis climàtics, i la iniciativa "Lloguem" liderada per l'Ajuntament de Mataró i per promoure el lloguer sostenible.

Connecta amb Europa
16/10/2018
 • La Comissió Europea organitza diàlegs en una desena de municipis de Catalunya i les Illes Balears

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza el cicle 'Connecta amb Europa', que té l'objectiu d'acostar el debat sobre la UE als pobles i ciutats de Catalunya i les Illes Balears. Quan falta poc més de mig any per a les eleccions europees i en ple debat sobre el futur del projecte europeu, els diàlegs ciutadans volen ser una plataforma de reflexió