Representació a Barcelona

Inici

  • 60 anys junts

    Fa 60 anys, a Roma, es van assentar les bases de la nostra Unió. D'aquesta manera es va iniciar el període de pau més llarg de la història d'Europa. Els Tractats de Roma van establir el mercat comú en el qual les persones, béns, serveis i capitals poguessin circular lliurament; també es van crear les condicions per garantir la prosperitat i estabilitat dels ciutadans europeus.

Actualitat
Un moment del debat 'Dibuixem Europa amb la ciutadania
18/09/2017

Just l'endemà que el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, presentés la seva visió del projecte europeu davant del ple de l'Eurocambra, a Estrasburg; un debat per analitzar les propostes del president i recollir opinions sobre el futur d'Europa va aplegar més d'un centenar de persones a Barcelona. 

SOTEU
13/09/2017

El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker ha adreçat aquest matí el seu discurs sobre l'estat de la Unió  2017 (SOTEU per a les seves sigles en anglès) davant dels membres del Parlament Europeu a Estrasburg. Durant el discurs ha  presentat les seves prioritats per a l'any vinent, ha explicat la seva visió sobre com hauria de ser l'Europa 2025 i ha presentat un full de ruta per avançar cap a una Europa més unida, més forta i més democràtica.