Representación en Barcelona

Presentació de les prioritats de la Comissió von der Leyen

Data: 
17/02/2020 - 18:30

Una nova Comissió per una nova era: el 17 de febrer a les 18h30 la directora general de Comunicació de la Comissió Europea, Pia Ahrenkilde, presentarà les sis prioritats de la Comissió Von der Leyen a l'auditori de La Pedrera. Després tindrà lloc una taula rodona moderada per la periodista Ariadna Oltra i amb la participació de Carme Colomina, Andreu Missé, Xavier Ferrer i Anna Terrón. Aquest és el primer d'un seguit d'actes en els quals es parlarà més concretament de cadascuna de les prioritats. El primer serà el Pacte Verd Europeu.

Programa:

Programa

18h00 obertura de portes i acreditacions

18h30 Benvinguda institucional

  • Sergi Barrera, director de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
  • Ferran Tarradellas Espuny, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona
  • Laia Bonet Rull, tercera tinenta d’alcaldia de d'Agenda 2030, Transició Digital, Esports, Coordinació Territorial i Metropolitana i Benestar Animal de l’Ajuntament de Barcelona
  • Alfred Bosch, Conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

18h50 Keynote speech

  • Pia Ahrenkilde Hansen, directora general de Comunicació de la Comissió Europea, exportaveu de la Comissió Europea

19h15 Taula rodona moderada per la periodista Ariadna Oltra amb la participació de:

  • Carme Colomina, periodista i investigadora del CIDOB. Professora associada del Col·legi Europa de Bruges. Autora de “Europa 2019: una agenda per un nou mandat”
  • Xavier Ferrer, economista, politòleg, president del Consell Català del Moviment Europeu, President de la Comissió d’Economia Internacional i Unió Europea del Col·legi Economistes de Catalunya. Columnista de temes europeus de El Punt-Avui.
  • Anna Terron Cusí, directora de la FIIAP (Fundación Internacional y para Iberoamérica de administración y políticas públicas). Exdiputada del Parlament Europeu

20h30 Cloenda i copa de cava

Cal inscriure-s'hi aquí

20h30 cloenda de l’acte i copa de cava