Representació a Barcelona

Empreses i finançament

/spain/barcelona/file/rcebwebimatges716x1508jpg_carceb_web_imatges716x1508.jpg

Empreses i finançament
Empreses i finançament

 

Subvencions i ajuts

La Comissió Europea dóna suport a projectes i activitats de particulars, empreses i entitats; i ho fa en un ventall molt ampli d'àrees temàtiques, des de la formació i la cultura al medi ambient, l'agricultura, la recerca, el desenvolupament, la ocupació o la solidaritat. Aquestes oportunitats de finançament sorgeixen de diferents programes i línies d'ajuts. Aquí podreu trobar totes les subvencions ordenades per àrees temàtiques

Accés al finançament

Tant les grans empreses, les pimes com els emprenedors poden aconseguir finançament avalat per la Unió Europea. Hi ha un gran ventall de modalitats de finançament disponibles: crèdits, garanties, capital risc etc. Cada any la UE ajuda a més de 200.000 empreses. Per a més informació sobre l'accés al finançament consulta aquesta pàgina.

European Enterprise Network

La Comissió Europea, des de la Direcció General d'Empresa i Indústria, ha posat en marxa la xarxa ENTERPRISE EUROPE NETWORK (EEN).

La Xarxa EEN ofereix a les pimes informació i assessorament en relació a les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE, així com assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus de finançament, de recerca i desenvolupament i innovació (R+D+i).

El node de la Xarxa EEN a Catalunya està format per ACCIÓ, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consell General de Cambres de Catalunya. ACCIÓ és l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 35 oficines arreu del món.

Més informació sobre la European Enterprise Network a Catalunya