Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune

Oportunităţi profesionale

Sediul Comisiei Europene – clădirea Berlaymont

Faptul că politica de ocupare a forţei de muncă şi politica socială se numără printre activităţile acestei direcţii generale, nu înseamnă că suntem în măsură să oferim angajare directă (cu excepţia posturilor care aparţin direcţiei noastre generale). Această direcţie generală face parte din Comisia Europeană şi îşi recrutează personalul în baza aceloraşi reguli.

În această direcţie generală, ca şi în celelalte instituţii europene, puteţi găsi oferte de angajare fie ca membru permanent al personalului, fie ca angajat temporar.

Contract permanent

Dacă vă interesează un contract permanent, puteţi accesa site-ul internet al Oficiului Comunităţilor Europene pentru Selecţia Personalului (EPSO).  Misiunea sa este de a organiza concursuri generale în vederea recrutării de personal înalt calificat pentru toate instituţiile Uniunii Europene - Parlamentul European, Consiliul, Comisia Europeană, Curtea de Justiţie, Curtea de Conturi, Comitetul Economic şi Social, Comitetul Regiunilor şi Ombudsmanul. Site-ul EPSO conţine informaţii privind procedura de depunere a candidaturii, răspunsuri la întrebări frecvente şi linkuri pentru obţinerea de informaţii suplimentare.

Contract temporar

Dacă vă interesează un contract pe durată determinată, ar fi util să citiţi câteva informaţii despre următoarele tipuri de contracte:

Alte oportunităţi

Direcţia noastră generală publică ocazional invitaţii pentru exprimarea interesului cu privire la activităţile sale.

Distribuiți pagina