Werkgelegenheid, sociale zaken en inclusie

Europese Alliantie voor leerlingplaatsen

Het Europees Verbond voor Leerplaatsen (EAfA) verenigt overheden en belangrijke belanghebbenden om de kwaliteit, het aanbod en het algemene imago van het leerlingstelsel in Europa te verbeteren en tegelijkertijd de mobiliteit van leerlingen te bevorderen. EAfA-leden kunnen profiteren van de ondersteunende diensten voor het leerlingstelsel, waarbij online middelen en netwerkmogelijkheden worden aangeboden die gelijkgestemde personen in staat stellen met elkaar in contact te komen, te leren en te handelen.

Meer informatie over het Europees Verbond voor Leerlingplaatsen

Ondersteunende diensten voor het leerlingstelsel

De diensten ter ondersteuning van het leerlingstelsel hebben tot doel de kwaliteit van het leerlingstelsel in de hele EU te verbeteren.

Meer informatie over de ondersteunende diensten voor het leerlingstelsel

Word lid van het Verbond!

Het Verbond is een platform voor het delen van ervaringen en het leren van beste praktijken. U kunt ook partners vinden, nieuwe ideeën en initiatieven ontwikkelen en toegang krijgen tot het laatste nieuws en de laatste tools m.b.t. het leerlingstelsel. Belanghebbenden die geïnteresseerd zijn in het doen van een toezegging dienen het aanvraagformulier voor de toezegging in te vullen en per e-mail terug te sturen. Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen bij het Verbond, stuurt u dan een e-mail om u te abonneren op de EAfA-nieuwsbrief.

Registreer uw concrete stage- en opleidingsmogelijkheden op de nieuwe Drop'pin website.

EAfA op sociale media

Delen