Sysselsättning, socialpolitik och inkludering

Om webbplatsen

Den här webbplatsen tillhör EU-kommissionens generaldirektorat för sysselsättning, socialpolitik och inkludering. Om du har allmänna frågor eller kommentarer om informationen på webbplatsen ber vi dig att använda kontaktformuläret.

Vår språkpolitik

Den här webbplatsen följer de allmänna språkliga riktlinjer som gäller för EUROPA. Vi försöker att offentliggöra så mycket information som möjligt på 24 EU-språk. Eftersom vi inte har kapacitet att översätta alla texter och vissa texter (t.ex. nyheter) har kort livslängd, finns en del information dock bara på engelska, franska och tyska. 

Lagstiftning och andra officiella handlingar finns på alla EU-språk på EU-kommissionens webbplats EUR-Lex.

Länk till denna webbplats

Länkar till EU-kommissionens "GD Sysselsättning, socialpolitik och inkludering" kan skapas från valfri webbplats, förutsatt att de inte publiceras i sammanhang där användarna kan tro att EU-kommissionens "GD Sysselsättning, socialpolitik och inkludering" stödjer eller främjar målsättningarna eller innehållet på den andra webbplatsen, eller den organisation som ansvarar för den.

Så snart en länk har etablerats, skicka ett e-postmeddelande till webmastern för EU- kommissionens "GD Sysselsättning, socialpolitik och inkludering".

Inga nyheter i ämnet de senaste sex månaderna.

Dela den här sidan