Zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje

O spletišču

Spletišče vzdržuje Generalni direktorat za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje pri Evropski komisiji.  Za vsa splošna vprašanja ali pripombe o informacijah na spletišču uporabite kontaktni obrazec

Jezikovna politika 

Na našem spletišču upoštevamo splošne jezikovne smernice, določene za portal EUROPA. Prizadevamo si, da bi kar največ informacij objavili v 24 jezikih EU. Ker pa so naše prevajalske možnosti omejene in ker nekateri prispevki (npr. novice) hitro zastarajo, so nekatere informacije samo v angleškem, francoskem in nemškem jeziku.  

Zakonodajne in druge uradne dokumente boste našli v vseh jezikih EU na spletišču EUR-Lex , ki ga upravlja Evropska komisija.

Ustvarjanje povezav do spletnega mesta

Povezave do spletnega mesta Generalnega direktorata Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje je mogoče ustvariti s katerega koli spletnega mesta, če niso postavljene v kontekst, zaradi katerega bi uporabniki lahko mislili, da Generalni direktorat odobrava ali podpira cilj ali vsebino zadevnega drugega spletnega mesta ali organizacije, ki ga upravlja. 

Takoj potem, ko ste ustvarili povezavo, pošljite elektronsko sporočilo skrbniku spletnega mesta Generalnega direktorata Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje.

Ni sorodnih novic v zadnjih šestih mesecih.

Povej naprej