Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune

Despre site

Acest site este administrat de către Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune, din cadrul Comisiei Europene. Dacă aveţi întrebări generale sau comentarii cu privire la informaţiile publicate pe acest site, vă rugăm să utilizaţi formularul de contact

Politica lingvistică 

Acest site respectă orientările generale în materie de politică lingvistică definite pentru portalul EUROPA. Se doreşte ca informaţiile să fie publicate, pe cât posibil, în 24 de limbi oficiale ale Uniunii. Având însă în vedere constrângerile legate de procesul de traducere şi dat fiind faptul că unele texte au valabilitate limitată în timp (de exemplu, ştirile), anumite informaţii sunt disponibile doar în engleză, franceză şi germană.    

Actele legislative, precum şi alte documente oficiale, sunt disponibile în toate limbile Uniunii Europene pe site-ul EUR-Lex al Comisiei Europene.

Crearea de linkuri către acest site web

Linkurile către site-ul web al DG Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune a Comisiei Europene pot fi create de pe orice site web, cu condiţia să nu fie situate într-un context care i-ar putea face pe utilizatori să considere că Direcţia Generală aprobă sau susţine obiectivele ori conţinutul celuilalt site web sau organizaţia care îl administrează. 

Imediat ce un link a fost creat, vă rugăm să trimiteţi un e-mail  către webmasterul DG Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune a Comisiei Europene. 

Nicio știre relevantă în ultimele șase luni.

Distribuiți pagina