Werkgelegenheid, sociale zaken en inclusie

Over deze site

Deze website wordt beheerd door DG Werkgelegenheid, sociale zaken en inclusie van de Europese Commissie. Gebruik het contactformulier als u algemene vragen of opmerkingen heeft over de informatie op deze site. 

Ons talenbeleid 

Onze website voldoet aan de algemene taalrichtlijnen voor de EUROPA-website. We proberen zoveel mogelijk informatie in 24 EU-talen te publiceren. Maar door de beperkte vertaalcapaciteit en het feit dat bepaalde onderwerpen (bijv. nieuws) snel gepubliceerd moeten worden, is sommige informatie alleen beschikbaar in het Frans, Duits en Engels.  

Wetgeving en andere officiële documenten zijn beschikbaar in alle EU-talen via EUR-Lex.

Links plaatsen naar deze site

Links naar het directoraat-generaal Werkgelegenheid, Sociale Zaken en Inclusie van de Europese Commissie kunnen op om het even welke website worden geplaatst mits ze niet geplaatst worden in een context waardoor gebruikers zouden kunnen veronderstellen dat het directoraat-generaal instemt met de inhoud of de doelstellingen van de andere website of van de organisatie die de website beheert.

Stuur een e-mail naar de webmaster van het directoraat-generaal Werkgelegenheid, sociale zaken en inclusie van de Europese Commissie zodra u een link hebt geplaatst.

Geen nieuws in de laatste zes maanden.

Delen