Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás

A honlapról

Ez az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi befogadásért felelős főigazgatóságának internetes portálja. Ha általános kérdései vagy észrevételei lennének a honlap tartalmával kapcsolatosan, kérjük, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat

Nyelvpolitikánk 

Honlapunk az EUROPA portálra vonatkozó általános nyelvi iránymutatásokat követi. Arra törekszünk, hogy minél több információt közöljünk 24 európai uniós nyelven. A korlátozott fordítási kapacitások miatt azonban az időérzékeny információk csak angolul, franciául és németül elérhetők. 

A jogszabályok és a hivatalos okmányok az Unió összes hivatalos nyelvén olvashatók az Európai Bizottság EUR-Lex jogtárában.

Hivatkozás létrehozása erre a honlapra

Az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős főigazgatóságának honlapjára bármely weboldalról létrehozható hivatkozás, feltéve, hogy annak szövegkörnyezete nem sugallja, hogy az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi befogadásért felelős főigazgatósága egyetért a hivatkozást tartalmazó honlap céljaival, az ott található tartalommal, vagy támogatja a honlapot üzemeltető szervezetet.

A hivatkozás létrehozása után, kérjük, küldjön e-mailt az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi befogadásért felelős főigazgatósága webmesterének.

Nincsenek kapcsolódó hírek az elmúlt fél évre visszamenőleg.

Oldal megosztása