Zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost

O ovim stranicama

Ovim mrežnim stranicama upravlja Opća uprava za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost koja djeluje unutar Europske komisije.  Ako nam želite postaviti pitanje ili poslati komentar u vezi s informacijama koje su navedene na mrežnim stranicama, upotrijebite obrazac za kontakt.

Naša jezična politika

Na svojim mrežnim stranicama pridržavamo se općih jezičnih smjernica postavljenih za stranice EUROPA. Nastojimo objaviti što veći broj informacija na 24 službena jezika EU-a. Međutim, zbog ograničenja u prevođenju i činjenice da su određene stavke (npr. vijesti) vremenski ograničene, dio informacija dostupan je samo na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. 

Zakoni i drugi službeni dokumenti dostupni su na svim službenim jezicima EU-a na mrežnim stranicama Europske komisije EUR-Lex.

Poveznica na ove mrežne stranice

Poveznica na mrežne stranice Opće uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost koja djeluje unutar Europske komisije može biti postavljena na bilo koju mrežnu stranicu pod uvjetom da se ne nalaze u kontekstu koji bi posjetitelje mogao navesti na zaključak da opća uprava podupire i podržava ciljeve ili odobrava sadržaje koji su objavljeni na drugim mrežnim stranicama ili organizaciju koja njima upravlja.

Nakon postavljanja poveznice pošaljite e-poruku administratoru mrežnih stranica Opće uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost koja djeluje unutar Europske komisije.

U zadnjih šest mjeseci nije bilo povezanih vijesti.

Podijeli ovu stranicu