Työllisyys, sosiaaliasiat ja osallisuus

Tietoa sivustosta

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Euroopan komission työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto. Käytä yhteydenottolomaketta, jos sinulla on yleistä kysyttävää tai kommentteja sivuston sisällöstä. 

Kielipolitiikka 

Tällä sivustolla noudatetaan Europa-sivuston yleisiä kielten käyttöön liittyviä periaatteita. Pyrimme julkaisemaan mahdollisimman paljon tietoa 24 EU-kielellä. Käännöskapasiteetin rajallisuuden ja esimerkiksi uutisten ajankohtaisuusvaatimusten vuoksi jotkut tiedot ovat saatavilla ainoastaan englannin, ranskan ja saksan kielellä.  

Lainsäädäntö ja muut viralliset asiakirjat ovat saatavilla kaikilla EU-kielillä EUR-Lex-sivustolta.

Linkkien luominen tälle verkkosivustolle

Työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosaston verkkosivustolle voidaan luoda linkkejä miltä tahansa verkkosivustolta, kunhan linkkejä ei sijoiteta yhteyteen, josta käyttäjä saa sellaisen kuvan, että pääosasto kannattaa tai tukee toisen verkkosivuston tavoitteita tai sisältöä tai verkkosivustoa ylläpitävää organisaatiota.

Ilmoitattehan linkistä heti sen luomisen jälkeen sähköpostitse Euroopan komission työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosaston verkkosivuston ylläpitäjälle.

Ei uutisia tästä aiheesta kuuden viime kuukauden aikana.

Jaa tämä sivu