Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion

Om dette websted

Webstedet bliver administreret af Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion. Udfyld kontaktformularen, hvis du har generelle spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på webstedet.

Sprogpolitik

Vores websted følger de generelle sproglige retningslinjer for EUROPA. Vi forsøger at offentliggøre så meget information som muligt på de 24 EU-sprog. Men på grund af begrænset oversættelseskapacitet og korte frister for visse dokumenter (f.eks. nyheder) er mange oplysninger kun tilgængelige på engelsk, fransk og tysk.

Lovgivning og andre officielle dokumenter offentliggøres på alle EU-sprog på EUR-Lex, Europa-Kommissionens portal til EU-lovgivningen.

Links til denne webside

Der kan oprettes links til webstedet for Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion fra et hvilken som helst websted, men bør ikke anbringes i en kontekst, der kan foranledige brugerne til at tro, at Generaldirektoratet bifalder eller støtter målene eller indholdet på det andet websted, eller den organisation, der forvalter det.

Når et link er blevet etableret, bedes De sende en e-mail til webmaster for Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion.

Der er ingen relaterede nyheder fra de seneste 6 måneder.

Del denne side