Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás

Nyilvános konzultációk és egyéb egyeztetések

Cím

Nyilvános konzultáció a munkaadónak a munkavállalóval szembeni, a szerződés, illetve a munkaviszony feltételeire vonatkozó tájékoztatási kötelezettségéről („az írásbeli tájékoztatási kötelezettségről szóló 91/533/EGK irányelv”)

Szakpolitikai terület

Foglalkoztatási és szociális ügyek

Célcsoport

A véleménynyilvánítás lehetősége minden magánszemély és szervezet előtt nyitva áll. Különösen munkavállalók, munkavállalói szervezetek vagy munkavállalói képviseleti testületek, munkáltatók, munkáltatói szervezetek és hatóságok részvételére számítunk.

A konzultáció időtartama -tól :     26/01/2016     -hoz :   20/04/2016
A konzultáció célja

A konzultációt elsősorban abból a célból indítottuk, hogy az írásbeli tájékoztatási kötelezettségről szóló irányelv folyamatban lévő értékelése kapcsán megismerjük a polgárok és a szervezetek nézeteit és véleményét a tárgyban.

Hogyan vehetek részt a konzultációban?

A magánszemélyek, szervezetek és hatóságok online kérdőív (EUSurvey) kitöltésével vehetnek részt a konzultációban.

A Bizottság a beérkezett válaszokat és észrevételeket közzéteszi az interneten. A konzultációs kérdőívhez egyedi adatvédelmi nyilatkozatot is mellékeltünk, amelyből megtudhatja, hogyan kezeljük személyes adatait és válaszait.

Konzultációs dokumentum bg cs da de et el en es fr hr it lv lt hu mt nl pl pt ro sk sl fi sv
Kérdőív: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/bdc30ce4-65a3-b88f-1979-37570483d7ba
Referenciaanyagok és a témához kapcsolódó konzultációk
Kapcsolattartás felelős szervezeti egység : A Foglalkoztatás, a Szociális Ügyek és a Társadalmi Befogadás Főigazgatósága, B2. egység
e-mail cím : EMPL-CONSULTATION-WRITTEN-STATEMENT@ec.europa.eu
levelezési cím :DG Employment, Social Affairs and Inclusion, Unit B2 - Rue Joseph II, n°54 - B-1049 Bruxelles/Brussel
Hozzászólások megtekintése Az átláthatóság biztosítása és a nyilvánosság megfelelő tájékoztatása érdekében a konzultációban részt vevő szervezeteket felkértük, regisztrálják magukat az átláthatósági nyilvántartásban, és fogadják el a vonatkozó magatartási kódexet. Ha egy adott szervezet nem regisztrálja magát a nyilvántartásban, az általa beküldött válaszokat, észrevételeket és megjegyzéseket a regisztrált szervezetek hozzászólásaitól külön tesszük közzé.
A konzultáció eredménye és a további lépések
Adatvédelmi nyilatkozat
A személyes adatok védelme  

Oldal megosztása