Reprezentanţa în România

Comisarul european Günther H. Oettinger vizitează România

/romania/file/comisar-oettingerweb2jpg_rocomisar oettinger_web_2.jpg

comisar european oettinger
©

Comisarul european Günther H. Oettinger, responsabil pentru buget și resurse umane, se va afla într-o vizită oficială la București, în data de 30 octombrie 2018.

29/10/2018
Înaltul oficial european se va întâlni cu dna. Viorica DĂNCILĂ, prim-ministrul României, dl Eugen TEODOROVICI, ministrul finanțelor publice și dl. Victor NEGRESCU, ministrul delegat pentru afaceri europene.
 
Comisarul OETTINGER va participa la conferința la nivel înalt "O politică de coeziune incluzivă pentru o Uniune mai aproape de cetățeni" și la dezbaterea "Drumul către Sibiu – Un pas mai aproape". De asemenea, el se va adresa participanților prezenți la conferința „Alegerile europene și Brexit 2019: consecințe pentru UE și bugetul UE“.
 
Persoană de contact pentru presă:
Iulia COSTEA – Tel.: 0723 406 960
 
Mai multe informații despre evenimentele la care participă Comisarul Oettinger:
  • Conferința la nivel înalt "O politică de coeziune incluzivă pentru o Uniune mai aproape de cetățeni" va avea loc în perioada 29 – 30 octombrie 2018 la Palatul Parlamentului, București - eveniment deschis presei
  • Conferința "Drumul catre Sibiu - Un pas mai aproape" va avea loc marți, 30 octombrie, la Hilton Athénée Palace, București, și este organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România - eveniment deschis presei
  • Conferința „Alegerile europene 2019: consecințe pentru UE și bugetul UE“ este organizată de Reprezentanța din România a Fundației Konrad Adenauer și va avea loc marți, 30 octombrie, la Hotel Hilton, sala Regina Maria, București - eveniment deschis presei. Vă rugăm să confirmați participarea la conferință la adresa: info.bukarest@kas.de.