Reprezentanţa în România

Poveștile de la cursuri se spun la #CedefopPhotoAward 2018

/romania/file/2018cedefopphotoawardheadlinejpg_ro2018_cedefopphotoaward_headline.jpg

2018_cedefopphotoaward
Copyright

Participanții la cursuri de educație și formare profesională (EFP) din UE, Norvegia și Islanda sunt invitați să se înscrie în competiția #CedefopPhotoAward 2018, până în data de 15 iulie. Parte integrantă a Săptămânii europene a competențelor profesionale (#EUVocationalSkills), concursul organizat de Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (Cedefop), ajuns la a treia ediție, este o inițiativă ce promovează excelența în domeniul EFP, ea fiind susținută de Comisia Europeană.

27/06/2018

Echipele înscrise, formate din maximum patru membri, sunt invitate să spună o poveste originală cu ajutorul fotografiilor și să împărtășească, astfel, experiența lor în cadrul unui program de formare profesională. Aceasta trebuie să fie însoțită de o narațiune nu mai lungă de 100 de cuvinte care să explice ideea principală a creației lor.

Înscrierile se pot face printr-un email la: Cedefopphotoaward@cedefop.europa.eu, cu subiectul "CedefopPhotoAward 2018", împreună cu un formular care poate fi descărcat de aici.

Vor fi acordate trei premii. Echipele de pe locurile 1 și 2 vor călători la Viena în cadrul Săptămânii europene a competențelor profesionale, unde vor participa la o cină de gală în data de 8 noiembrie și la ceremonia de premiere, în ziua următoare. Echipa de pe locul al treilea va călători la Festivalul Internațional de Film de la Salonic (#TIFF59), în data de 1 noiembrie.

Despre Cedefop

Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (Cedefop) este o agenție a Uniunii Europene cu sediul la Salonic, în Grecia. Acesta sprijină elaborarea politicilor europene în domeniul educației și formării profesionale.

 

Pagini utile

Pagina #CedefopPhotoAward 2018

Regulamentul ediției 2018 (EN)

Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale

Săptămâna europeană a competențelor profesionale

Educație și formare profesională

Urmărește #CedefopPhotoAward2018 pe: Instagram, Facebook, Twitter și Youtube