Reprezentanţa în România

Câștigătorii concursului de fotografie „UE în regiunea mea”

/romania/file/concursfotoeuinmyregionwebjpg_roconcurs_foto_euinmyregion_web.jpg

ue in regiunea mea
©

Cei trei câștigători ai concursului de fotografie „UE în regiunea mea” au fost anunțați luni, 18 septembrie. Ei sunt din Bulgaria, Marea Britanie și Suedia, iar fotografiile lor au fost alese din cele peste 700 înscrise în competiție.

18/09/2017

Câștigătorii sunt:

  • Aliya Kazandzhieva (Bulgaria), cu fotografia intitulată "Sustainable development of the urban environment in support of social integration in Burgas" (Dezvoltarea durabilă a zonei urbane din Burgas, susținând integrarea socială - investiții realizate prin Fondul european de dezvoltare regională - FEDR);
  • Mathew Browne (Marea Britanie), cu fotografia "Road improvement, walkways and cycleways in Wales" (Lucrări de renovare a șoselei, trotuarelor și pistelor de biciclete, în Țara Galilor - investiții realizate tot prin FEDR);
  • Dirk Harmsen (Suedia), cu fotografia "Nature conservation project; restoration and improved accessibility of meadows in Västra Frölunda" (Proiect de protejare a naturii: renovarea și îmbunătățirea căilor de acces spre arealul natural din Västra Frölunda - investiții realizate prin programul LIFE).

Câștigătorii vor călători la Bruxelles, unde vor participa la un atelier de lucru în domeniul fotografiei, premiu oferit de Photo Academy Brussels. Cei trei vor lua parte și la o gală de premiere, organizată cu ocazia Săptămânii europene a regiunilor și orașelor.

 

Pagini utile

Fotografiile câștigătoare

Galerie cu fotografiile înscrise

Săptămâna europeană a orașelor

Urmăriți în continuare programele și proiectele #EUinmyRegion pe Twitter și Facebook