Reprezentanţa în România

Frans Timmermans în dialog cu cetățenii la București

/romania/file/timmermansdialogjpg_rotimmermans_dialog.jpg

Vrei să discuți despre viitorul Uniunii Europene și despre modul în care ea ar putea răspunde mai bine nevoilor și preocupărilor tale? Vrei să știi care sunt scenariile propuse și cum poți să te implici activ în dezbaterea lor? Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, va discuta aceste teme joi, 20 aprilie 2017, începând cu ora 17.30, în sala Auditorium (Muzeul National de Artă, București, sector 1).

Data: 
20/04/2017 - 17:30

Vă mulțumim pentru interesul manifestat în a participa la dialogul cu cetățenii ce va fi susținut de prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, în data de 20 aprilie, la București.

Din păcate, capacitatea maximă a sălii a fost atinsă și procesul de înregistrare a fost închis. Puteți însă participa online la dezbatere, prin intermediul Facebook și Twitter, folosind hashtag-ul #EUdialogues.

Dialogul va fi deschis presei și va putea fi urmărit în direct on-line. Participarea la dialog presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Discuțiile vor avea loc în limba engleză.

De asemenea, vă așteptăm să participați la dialogul cu cetățenii pe care președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker îl va avea la București, la începutul lunii mai. Formularul de înregistrare pentru acest dialog va deveni activ după data de 24 aprilie.