Reprezentanţa în România

Comisarul european Corina Crețu vizitează România

/romania/file/corinacretu2jpg-3_rocorina_cretu_2.jpg

corina_cretu
©

Comisarul european pentru politică regională, Corina CREȚU, se va afla în vizită oficială în România, în perioada 7-8 septembrie 2017.

06/09/2017

Doamna Corina CREȚU va avea discuții cu dl. Călin POPESCU TĂRICEANU, președintele Senatului României, și cu dl. Nicolae-Liviu DRAGNEA, președintele Camerei Deputaților.

Totodată, înaltul oficial european se va întâlni cu dl. Mihai TUDOSE, prim-ministrul României, dna Sevil SHHAIDEH, viceprim-ministru, dl. Alexandru-Răzvan CUC, ministrul transporturilor, dna Rovana PLUMB, ministrul delegat pentru fonduri europene, și cu dl. Victor NEGRESCU, ministrul delegat pentru afaceri europene.

În data de 7 septembrie, împreună cu dl. Karl-Heinz LAMBERTZ, președintele Comitetului European al Regiunilor, comisarul pentru politică regională Corina CREȚU va avea un dialog cu cetățenii pe tema viitorului Europei și a scenariilor pentru o Uniune Europeană cu 27 de state membre.

În timpul vizitei, comisarul european se va întâlni cu dna Gabriela FIREA, primarul general al Municipiului București, și va vizita Arcul de Triumf, reabilitat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

 

Anexă: Programul vizitei*

* Evenimentele destinate mass-media sunt marcate în agendă.

Mai multe informații despre fondurile structurale și de investiții europene în România sunt disponibile aici și pe Platforma de date deschise.

 

Persoane de contact:

Roxana Morea, consilier de presă, Reprezentanța CE în România, tel.: +40-21-2035432, mobil: +40-79-998 8175

Ioana Rus, membru de cabinet, Comisia Europeană, tel.: +32 2 29 52619

 

/romania/file/programvizitacretu2jpg_roprogram_vizita_cretu_2.jpg

program vizita comisar
©