Reprezentanţa în România

Prima pagină

Ştiri
intalnire_cretu_dancila
20/02/2018

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a primit marți, 20 februarie, la Bruxelles, vizita prim-ministrului României, Viorica Dăncilă. Întâlnirea s-a încadrat în contextul discuţiilor aprofundate dintre Comisie şi autorităţile române privind modalităţile de creştere a absorbţiei şi de evitare a dezangajării de fonduri europene.

comisar_corina_cretu
19/02/2018

1,3 miliarde de euro din Fondul de coeziune vor fi investite în modernizarea unei secțiuni din coridorul feroviar ce leagă localitatea Curtici, aflată la granița dintre România și Ungaria, de municipiul Constanța, de la malul Mării Negre. Lucrările se vor concentra în mod semnificativ pe creșterea vitezei și siguranței deplasării pe secțiunea dintre km 614 și orașul Simeria, prin reabilitarea și modernizarea a 13 gări din această secțiune, îmbunătățirea sistemelor de semnalizare și informare a pasagerilor și construirea infrastructurii conexe necesare, cum ar fi poduri și tunele.

Evenimente
comisar karmenu vella

Comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime și pescuit, se va afla într-o vizită oficială la București, în perioada 22-23 februarie.

Data:
  • 22/02/2018 to 23/02/2018
Locul:
București