Reprezentanţa în România

Prima pagină

Ştiri
Turda, premiul SUMP 2018
21/03/2018

Turda este al 6-lea oraș european ce primește premiul pentru planificarea mobilității urbane durabile (Sustainable Urban Mobility Planning - SUMP - Award). Alături de ea, au mai fost premiate Viena și Igoumenitsa, ambele pentru mobilitate durabilă, prima în categoria marilor orașe, iar cea de-a doua într-o categorie nou-înființată, dedicată localităților urbane de dimensiuni mai reduse. Ceremonia de decernare a distincțiilor europene a avut loc miercuri, 21 martie, la Bruxelles.

pierre_moscovic
21/03/2018

Noi norme, având ca scop garantarea faptului că activitățile comerciale digitale sunt impozitate în mod corect și favorabil creșterii economice în UE, au fost propuse de Comisia Europeană miercuri, 21 martie. Adoptarea acestora va transforma UE într-un lider mondial în ce privește conceperea de reglementări fiscale adaptate la economia modernă și era digitală.

Evenimente
rams-despre-oameni-si-oi

Joi, 22 martie, ora 19.00, Spațiul Public European organizează, în parteneriat cu Transilvania Film, proiecția filmului "Despre oameni și oi / Hrútar / Rams" (dramă, Islanda, Danemarca, Norvegia, Polonia, 2015, regia: Grímur Hákonarson, durata: 93 minute, clasificare C.N.C.: A.P.-12).

Data:
  • 22/03/2018
forbes woman summit

Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, participă la "Forbes Woman Summit", prima reuniune de acest fel din România, dedicată femeilor de succes care au schimbat în bine mediul de afaceri și societatea românească. Evenimentul este organizat de publicația Forbes România, la București, în data de 29 martie 2018.

Data:
  • 29/03/2018
Locul:
București