Reprezentanţa în România

Prima pagină

Actualitate

/romania/file/sisteminformatiivizepng_rosistem_informatii_vize.png

sistem_informatii_vize

Comisia a adoptat astăzi, 18 iunie, o decizie prin care stabilește că, începând din iulie 2021, Bulgaria și România vor avea acces numai pentru citire la Sistemul de informații privind vizele, baza de date care conectează polițiștii de frontieră de la frontierele externe ale UE cu consulatele statelor membre din întreaga lume.

/romania/file/certificatpng_rocertificat.png

certificat

Vă invităm să trimiteți spre evaluare un proiect care se adresează predării/învățării limbilor străine, indiferent de contextul și de vârsta celor care învață/predau și indiferent de sursa de finanțare (*), prin completarea formularului de candidatură. În urma evaluării, proiectului dvs. i se poate acorda Certificatul Lingvistic European (European Language Label) 2021.

Evenimente

/romania/file/joiadefilmpng_rojoia_de_film.png

joia_de_film

,,Joia de film’’ se întoarce acasă ! Începând cu 10 iunie, Reprezentanţa Comisiei Europene în România și echipa de la Spaţiul Public European reiau proiecţia filmelor europene care vor fi disponibile gratuit, online, ușor de accesat de pe orice dispozitiv.

Data: 
10/06/2021 - 31/12/2021

/romania/file/move-connecting-euro-express1png_romove-connecting-euro-express_1.png

move-connecting-euro-express_1.png

Haideți la o plimbare cu trenul „Connecting Europe Express", un tren în care veți trăi o experiență autentică europeană.

Oriunde v-ați afla, în gară sau acasă, luați loc și participați la activitățile organizate pe toată durata călătoriei.

Data: 
16/06/2021 - 07/10/2021