Reprezentanţa în România

Prima pagină

Ştiri
invest eu
19/10/2017

Banca Europeană de Investiții (BEI) va furniza un împrumut de 7.5 milioane de euro companiei GreenFiber International SA pentru a finanța un proiect în domeniul reciclării și economiei circulare. Această acțiune beneficiază de sprijinul Fondului european pentru investiții strategice (FEIS), pilonul principal al Planului de investiții pentru Europa (așa-numitul Plan Juncker). Proiectul va sprijini crearea unui număr de 280 locuri de muncă și va mări volumul de deșeuri colectate și procesate cu peste 50.000 tone pe an. 

corina cretu
18/10/2017

Comisarul pentru politica regională, Corina Crețu, și comisarul pentru educație, cultură, tineret și sport, Tibor Navracsics, se află zilele acestea la Budapesta, pentru participa la al 6-lea forum anual privind Strategia macroregională pentru regiunea Dunării, intitulat „O regiune dunăreană sigură, conectată și prosperă”.

Evenimente
Günther H. Oettinger

Comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru buget și resurse umane, se va afla într-o vizită oficială la București joi, 26 octombrie 2017.

Data:
  • 26/10/2017
Locul:
București
dialog cu cetatenii

Viitorul Uniunii Europene și teme legate de bugetul și finanțele europene vor fi dezbătute în cadrul dialogului cu cetățenii pe care comisarul european Günther Oettinger îl va avea la București, în data de 26 octombrie.

 
Data:
  • 26/10/2017
Locul:
[field_reps_event_location]