Reprezentanţa în România

Prima pagină

Actualitate

/romania/file/stateaidturismpng_rostateaid_turism.png

stateaid_turism

Comisia Europeană a aprobat o schemă românească în valoare de 500 de milioane de euro (aproximativ 2,437 miliarde RON) menită să sprijine întreprinderile care își desfășoară activitatea în domeniul turismului, al cazării și al serviciilor alimentare, precum și agențiile de turism, în contextul epidemiei de coronavirus.

/romania/file/strategieueimpotrivacriminalitatiiorganizatepng_rostrategie_ue_impotriva_criminalitatii_organizate.png

strategie_ue_impotriva_criminalitatii_organizate

Astăzi, 14 aprilie, Comisia prezintă o nouă strategie a UE de combatere a criminalității organizate, care se axează pe consolidarea cooperării în materie de asigurare a respectării legii și a cooperării judiciare, pe combaterea structurilor criminalității organizate și a infracțiunilor de înaltă prioritate, pe eliminarea profiturilor provenite din săvârșirea de infracțiuni și pe asigurarea unui răspuns modern la evoluțiile tehnologice. 

Evenimente

/romania/file/translatingeuropejpg_rotranslating_europe.jpg

translating_europe

Data: 16 aprilie 2021

Orele 10:00-13:30 EEST, București / 9:00-12:30 CEST, Bruxelles

Data: 
16/04/2021

/romania/file/opendatadaypng_roopendataday.png

opendataday

Participați la prima ediție a Zilelor europene ale datelor deschise, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie 2021. Acest eveniment unic va polariza cunoștințele în domeniu, aducând beneficiile datelor deschise sectorului public din UE și, prin el, cetățenilor și întreprinderilor. Inspirați-vă și descoperiți cele mai recente tendințe și cele mai inovatoare soluții!

Data: 
23/11/2021