Reprezentanţa în România

Evenimente

seminar_rce_ccir

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Camera de Comerț și Industrie a României organizează joi, 26 aprilie 2018, seminarul "Instrumente europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri din România", la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România (str. Vasile Lascăr, nr. 31, București).

Data:
  • 26/04/2018
ue_salveaza_vieti

Turneul de realitate virtuală "UE salvează vieţi", care ajunge la București în 27 aprilie, le va oferi vizitatorilor o experienţă unică privind operaţiunile desfășurate de Uniunea Europeana pentru a răspunde la dezastre naturale sau la catastrofe provocate de om. Campania de informare, demarată de Comisia Europeană, folosește cele mai avansate tehnologii de realitate virtuală pentru a le arăta participanților cum acționează UE în caz de criză pentru a proteja şi...

Data:
  • 27/04/2018 to 06/05/2018
Locul:
București
conferinta sofia

Centrul Comun de Cercetare (JRC) organizează la Sofia, în perioada 3-4 mai, conferința la nivel înalt pe tema specializării inteligente și transferului de tehnologie. Oportunitățile și provocările inovării și răspunsul Europei la acestea sunt principalele teme ce vor fi abordate, accentul punându-se pe Europa de sud-est, inclusiv zona Balcanii Occidentali.

Data:
  • 03/05/2018 to 04/05/2018
Locul:
Sofia