Reprezentanţa în România

Comisarul european Mariya Gabriel în dialog cu cetățenii la Cluj-Napoca

/romania/file/comisarmariyagabrieljpg_rocomisar_mariya_gabriel.jpg

Comisarul european Mariya Gabriel

Te-ai întrebat vreodată despre impactul pe care politicile Uniunii Europene din domeniul inovării, cercetării, culturii, educației și tineretului îl au asupra vieții tale cotidiene? Vrei să afli mai multe informații despre programele sprijinite de UE în domeniu, cum ar fi Orizont Europa?

Data: 
05/03/2020 - 12:00

Completează formularul de înscriere

Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, vor susține joi, 5 martie 2020, un dialog cu cetățenii în care vor discuta teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene și a României, cu accent pe cercetare, inovare și educație. Dezbaterea cu tema «Orizont Europa: provocări și perspective» va avea loc între orele 12.00 și 13.10, la Centrul de Cultură Urbană Casino, situat în Parcul Central «Simion Bărnuțiu» din Cluj-Napoca.

Înscrierile se pot face până cel târziu în data de 4 martie 2020, ora 20.00.

Poți participa la eveniment și online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Evenimentul va fi deschis presei și va fi transmis în direct pe internet. Participarea la acest dialog cu cetățenii presupune acordul tău implicit de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Din motive de securitate, accesul în sală se va face în intervalul 11.00 - 11.45 și va fi permis cu prioritate participanților înregistrați, care au asupra lor un act de identitate. Accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile.