Reprezentanţa în România

Atelierul „Provocări și oportunități în profesiile lingvistice: cum ne adaptăm la noile cerințe ale pieței” – un eveniment #TranslatingEurope

/romania/file/translatingeuropeworkshoppng_rotranslating_europe_workshop.png

Translating Europe workshop 2018
Copyright

Joi, 7 iunie, Reprezentanța Comisiei Europene în România (str. Vasile Lascăr, nr. 31, București) va găzdui, în sala Titulescu, evenimentul intitulat ”Provocări și oportunități în profesiile lingvistice: cum ne adaptăm la noile cerințe ale pieței”, organizat de Antena Direcției Generale Traduceri (DGT) la București, în marja celei de a 20-a Conferințe Anuale Internaționale a Departamentului de Limba Engleză (AICED 20) de la Universitatea București. 

Data: 
07/06/2018 - 09:00 - 13:30

Prezentările vor fi susținute de cadre universitare de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității București, funcționari din cadrul Direcției Generale Traduceri a Comisiei Europene și un membru al comitetului responsabil cu selectarea universităților cărora DGT le acordă marca de calitate ”European Master's in Translation”. Atelierul face parte din inițiativa #TranslatingEurope a Comisiei Europene. 

Poți urmări evenimentul live pe YouTube.