Reprezentanţa în România

JOIA de film

/romania/file/jdfsconsciutijpg_rojdf_sconsciuti.jpg

joia de film
Copyright

Spațiul Public European organizează joi, 14 iunie, ora 19:00, proiecția filmului "Complet străini / Perfetti sconosciuti / Perfect strangers" (comedie, dramă, Italia, 2016, regia: Paolo Genovese, durata: 97 de minute, clasificare: A.P.-12), în parteneriat cu Independența Film.

 
Data: 
14/06/2018 - 20:00

Fiecare dintre noi are trei vieți: una publică, una privată și una secretă. În timpul unei cine, un grup de prieteni decide să facă un fel de joc adevăr sau provocare, prin punerea telefoanelor mobile pe masă. Pe durata cinei, mesajele și apelurile telefonice sunt partajate între ei, făcându-și publice unul altuia secretele.

„Complet străini” a beneficiat de sprijin prin programul MEDIA al Comisiei Europene: http://mfdb.eu/en/film-perfetti_sconosciuti_c88193

Mai multe detalii despre film găsiți la https://www.imdb.com/title/tt4901306/

Filmul este subtitrat în limba română, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere.