Reprezentanţa în România

Zi de informare la București – Programe naționale și europene pentru IMM-uri

/romania/file/opendayjpg_roopenday.jpg

Zi de informare privind programele pentru IMM-uri
Copyright

Oferi consultanță, sprijin sau alte servicii pentru IMM-uri? Le ajuți să găsesască finanțarea pe care o caută? Sau le oferi consiliere în ceea ce privește procedurile de urmat pentru a desfășura activități transfrontaliere, ori asistență pentru a-și proteja drepturile de proprietate intelectuală? Și, nu în ultimul rând, le ajuți să încheie parteneriate pentru dezvoltare sau pentru comercializarea propriilor produse? Dacă răspunsul este da măcar la una dintre aceste întrebări, atunci această zi de informare îți este dedicată.

Data: 
06/06/2018 - 09:30 - 15:00

Comisia Europeană va prezenta informații și detalii despre serviciile și programele pe care le oferă în România, precum și despre programele naționale relevante. Vei avea ocazia de a te întâlni cu experți și specialiști în domeniu și de a discuta cu profesioniști asemeni ție.

Temele de discuție se vor axa pe accesul la finanțare, intrarea pe noi piețe și găsirea de noi parteneri de afaceri. Vei avea posibilitatea de a participa la discuții și de a lua parte în sesiuni de schimb de experiențe și bune practici.

Evenimentul va include și sesiuni interactive pe teme importante, cum ar fi drepturile și avantajele de care beneficiază IMM-urile în cadrul pieței unice, consultanță pe tema drepturilor de proprietate intelectuală și prezentarea de povești locale de succes.

Numărul locurilor disponibile pentru acest eveniment este limitat. Pentru înregistrare, te rugăm să folosești link-ul de aici. Accesul în sală se va face pe principiul primului venit. Dacă ai întrebări, te rugăm să contactezi secretariatul campaniei.